+36 30 944 76 26

Csaptelep és zuhanyfej

Csaptelep és zuhanyfej

A csaptelep mára a praktikusságon kívül esztétikai szerepet is betölt. Az igényesen kivételezett, minőségi csaptelep igazi ékköve lehet egy fürdőszobának, konyhának. Az összes csaptelep közül a legkedveltebb a keverőfejes csaptelep, melynek a legegyszerűbb a használata, és a használatával könnyen és gyorsan be lehet állítani a víz hőmérsékletét, így a keverőfejes csaptelep segítségével időt és pénzt lehet spórolni.

Ha Ön a nosztalgikusabb hangulat híve, akkor a kétkaros csaptelep az Önnek való típus! Ezen két külön karral lehet állítani a hideg és melegvíz arányát, és a régebbi időket idézi. Viszont, ha az Ön számára a biztonság a legfontosabb szempont, akkor a termosztátos csaptelep a tökéletes megoldás. Ez a csaptelep egy hőszabályzó gombbal állítható a megfelelő hőfokra, ezen felül a termosztátos csaptelep forrázásgátlója megakadályozza, hogy egy bizonyos hőmérséklet fölé emelkedjen a víz hőfoka.

Webáruházunkban kiválaszthatja az Önnek legmegfelelőbb csaptelep típust, mely kiemelkedően esztétikus pontja lesz fürdőszobájának, konyhájának!

Segíthetünk a választásban? Itt szűkítheted a találatokat :)

Kosár

Nincs termék a kosárban

Még vásárolok