+36 30 944 76 26

Alcaplast

Alcaplast

Az Alcaplast cég 1998-ban alakult mint korlátolt felelősségű társaság. Jelenleg Közép- és Kelet-Európa legnagyobb szanitáris technikát gyártó cégeinek egyike. A cég a hagyományos feltöltő és öblítő szelepek mellett előfal mögé szerelhető WC-rendszerek, műanyag tartályok, fürdőkád- és zuhanytálcaszifonok gyártásával is foglalkozik. A társaság alapkínálatába tartoznak a mosdó- és mosogatószifonok illetve tartozékaik. Új termékünk a befolyós kádszifonok, a padlólefolyók és a kiegészítők széles skálája.

A társaság filozófiájának meghatározó eleme a formatervezés és a minőség. Az Alcaplast cég termékválasztéka sokévi tapasztalatok alapján, valamint a vevők szükségleteinek, igényeinek, az új trendek, a piac fejlődésének figyelembe vételével került kialakításra.

Cégünk rendelkezik ISO 9001:2000 minőségbiztosítási tanúsítvánnyal. Minden egyes terméket csak akkreditált minősítőintézetben (ITC Zlín, OFI Bécs) végrehajtott sikeres próbát és bevizsgálást követően vezetnek be a piacon.

Az Alcaplast cég világszerte számos ország elégedett vevőihez jutattja el termékeit. Jelenleg az Alcaplastnak meghatározó szerepe van a csehországi, szlovákiai, magyarországi, a lengyel, az orosz piacon, a balti államokban, és jelentős piacszegmenst foglal el az arab országokban.

Az Alcaplast műszaki szakértői a legnagyobb hangsúlyt arra fektetik, hogy termékeik meghibásodás-mentesen működjenek, hogy ellenálljanak a helytelen kezelésnek, működésük halk legyen, valamint az összes alkatrész megbízhatóságára. Az Alcaplast termékek műszaki tervezése a Parametric Technology Corporation – ProENGINEER FAP csúcs-szoftverével történik. Itt tervezik a termékek egyes tartozékait, a formákat, melyekben sajtolják őket, de ugyanúgy a gyártóeszközöket is, mint pl. az öblítő-szelepek szerelőszalagját vagy a feltöltő-szelepek próbaállványát.

 sajtolóüzemet a legkorszerűbb gépekkel szerelték fel. Az Alcaplast cég jelenleg 330 db különböző formával dolgozik.

Az Alcaplast kft. olyan technológiákat alkalmaz, melyek nincsenek kedvezőtlen hatással környezetünkre. A technológiai szempontból elkerülhetetlen hulladék bedolgozásra kerül a további termékekbe, illetve egyéb felhasználásra.

Jelentős szempontként említhetjük a tényt, hogy az Alcaplast által forgalmazott termékek teljes mértékben újrahasznosíthatók.

Vevőink nagyra értékelik a cseh know-how-t, az áttekinthető tulajdonosi struktúrát, az engedélyek rendszerét, a jóminőségű alapanyagokat, valamint a saját próbatermet, ahol az új termékek kipróbálása és minőségi ellenőrzése folyik.

Olyan termékek kialakítása, melyek megbízhatóan működnek, megfelelnek a vevők igényeinek és hozzájárulnak életminőségünk emeléséhez – ez az Alcaplast célja.

Kosár

Összesen nettó: 29 468 HUF

Összesen bruttó: 37 425 HUF

Tovább a fizetéshez

Még vásárolok